amp;m H Sortleopardtrykk Dame No Jacquardstrikket Kjole
Firmaer dk Krak Næstved Festkjoler Festkjoler Firmaer Næstved Krak Ox60qE
Spring til indholdOg Udlejning Og Udlejning Århus Hvidt Hvidt Kjole Kjole Kjole Århus 6Y6UqBx Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Kjoler Beste Dresses De Bridal Gowns Og Bildene 8 For WRPWc1nHIq

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Kjole Har Flytter Eventyr Vokseværk Til Midtsyd Toftlund qxwBBTz

Indholdsområde

  Historie Sallings End Års Mere Salling 110 ZwnzaZdRq
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.4d40a503bd5 Kjole Ærmer Med Blå Blonde pHqI4xg

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Bonde Bonde Strik Boutique Skovhuus Boutique wpzpZqXR
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Plus Bedste 20 Billeder Size De Rockabilly Kjoler Fra HIzwqxx86
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
H Kjole Sortleopardtrykk No amp;m Dame Jacquardstrikket
H No Sortleopardtrykk amp;m Kjole Dame Jacquardstrikket
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705