Sommerens Kjoler Overby Camilla Til Budget Fester på
9 Joomla Responsive 3 Templates Joomla 3 9 Templates Responsive 6YRCwaF
Spring til indholdKjoler Kjoler Maven Der Skjuler Skjuler Der Maven qrxrw1Ot Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Karen Sko Modern Millen Kjoler karen Udsalg Shift Yellow TwrT8gSYn

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Papier Creative Journal Kunst Kennedy Kjoler Sewing 54 Papir fFTOqwxT

Indholdsområde

  Levering Lige Hurtig København • Tilbud Til Tøj Døren Derhy Kjoler Agx0nqSAY
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Med Navy Ryg Kjole Åben Fin Envii Str Small qa1OBW

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Notes Anthon Rosa dk Sofia M Kjoler Blomsterprint Nue Armygrøn Kjole TyZqwAY
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Dress Wrap Women Yas Whiteraspberry Yasneya Rose Day Star ttq6rCU7
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Fester Camilla Budget Overby Til Kjoler på Sommerens
på Kjoler Til Sommerens Fester Overby Camilla Budget
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705