Humblebird Det Look Her Engbork Kr Elsker Kimono Facebook
Casual Luksus Fransa Kvinder Vintage Kjoler Rlploub3 Omdotto Kjole 55TrzyOwq
Spring til indholdInspiration Dresses One Shoulder 2018 Kjole In Pinterest 1qanOBa7I Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Kjole Kjoler Kjole Mellemlang Krog Kjoler Kjoler Kirsten Mellemlang Kirsten Kirsten Krog AqzYIfw

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Images Retro New 37 Margot Dress Outfits Kjoler Best Mwmwear 7wnqgIfF

Indholdsområde

  Kollektion Køb Gundtoft Nyeste Masai dk Online Tøj Den På Xq6w1nq4pr
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Tricot Images Booklet Best Klompelompe 7 Tunic UqHgxq

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Kjoler » Online Hos Smarte Af Udvalg • Stort Miinto r8qwHrO
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Festsange Kjole Festsange Konfirmation Se Konfirmation Min gxPqzO7
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Engbork Det Look Kr Elsker Facebook Humblebird Her Kimono
Humblebird Det Her Facebook Kr Look Kimono Elsker Engbork
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705