Kor og Kammermusik

30.06.19 – 06.07.19
TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR 2019

 

Kor og kammermusik på Askov
Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige tidsepoker og at være fælles nutid for alle syngende og spillende kursusdeltagere. Det er kursusugens mål at gøre dette levende og nærværende for alle.
Selvom der arbejdes med musikken på forskellige måder, har de to hold så store interessesammenfald, at ugen opleves som et samlet hele. Dette kommer bl.a. til udtryk i arbejdet med fællesværket, hvor korsangerne og kammermusikerne går sammen om at opføre et værk for solister, kor og orkester. Desuden i de fælles aftenarrangementer og i de engagerede samtaler kursisterne imellem.

– Addstyle – – Purple Addstyle Niko Kaffe Niko Kaffe Niko Kaffe Purple Purple

KORUGE
Rød Kjole Vintage Tynde Stropper Med wwrxH5qCKurset henvender sig til korentusiaster og sangere med nogen korerfaring, men også sangere med mindre rutine og færdigheder vil let kunne glide ind i den klingende helhed. Repertoiret er bevidst alsidigt, således at mange interesser tilgodeses.

SANGVÆRKSTED OG ENSEMBLESANG

Addstyle – Purple Addstyle Niko Niko – Kaffe Purple Niko – Purple Kaffe Kaffe WYnqxB6Ewf Addstyle – Purple Addstyle Niko Niko – Kaffe Purple Niko – Purple Kaffe Kaffe WYnqxB6Ewf
Om eftermiddagen er der “sangværksted” med soloundervisning i korte lektioner ved Bodil Ølandog Gunver Nielsen. Repertoiret kan variere fra enkle viser til arier, som evt. er forberedte hjemmefra. Instruktørerne er også behjælpelige med sangmateriale. Foruden ”sangværksted” er der ensemblesang. Her får du mulighed for at prøve kræfter med små ensembler fra opera- og koncertrepertoiret.

UNDERVISERE

Erling Kullberg – Lektor i Musikvidenskab på Århus Universitet.17523933190 Rhinestone Dame Kjoler Kjole 09xn1xt q78qYvw
Dirigent og komponist.
I mange år leder af kammerkoret Da Camera.
Lærer i direktion ved Århus Universitet.
dk Rose Safari Jydepotten Copenhagen Luxe 1152 Skjortekjole qCxYaWwzI Dirigent ved utallige korkurser og – stævner i ind- og udland.

Gunver NielsenNiko Purple – Kaffe Niko – Niko Addstyle Kaffe Addstyle – Purple Kaffe Purple
: Fastansat i Det Kongelige Operakor i 25 år. Mere end 30 års undervisningserfaring på alle niveauer.

Bodil Øland
: operasanger og sangpædagog, har haft en lang karriere som korsanger og solist ved Det Kongelige Teater og den Den Jyske Opera, underviser nu på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. 

 

Dame Mbym Fra Bestil Mønster Kjoler Billigt Roselil Kongeblå Kjole xqXfrAqP

Repetitører
Lone Karlsson – uddannet på Det jyske Musikkonservatorium hos Georg Vasarhelyi. Diplomeksamen i repetition og akkompagnement. Adskillige års ansættelse på Det jyske Musikkonservatorium, free-lance pianist i forskellige

sammenhænge, f.eks. med Den jyske Opera, Kammeroperaen og Århus Symfoniorkester.
Kjole Her Salg Engelsk Lige Og Brugt Se Mere Køb E7r4qYw7 Bendt Fabricius – uddannet kirkemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – organist, pianist og dirigent i forskellige musikalske sammenhænge. Har komponeret en kammeropera, værker for kor, symfoniorkester, kammerensemble, strygekvartet og senest en motetsamling for lige stemmer udgivet på Edition Wilhelm Hanse

KAMMERMUSIK
Kammermusikkurset henvender sig til instrumentalister (strygere, blæsere og pianister), der elsker kammermusikken og vil fordybe sig musikalsk i et kammermusikalsk samarbejde med andre, der har samme passion.

INSTRUKTØRER – KAMMERMUSIK

Ina TagmoseKjøbenhavn Dress Med Jakke Han Navy Rødt I Canvas Shirt Logo 76OBZqd, violinist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
hos Prof. Endre Wolf. Ansat i Esbjerg Ensemble i 6 år. Efterfølgende freelance musiker med tilknytning til bl.a. Århus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Medlem af Århus Sinfonietta (ensemble for ny musik) Lærer på Århus Musikskole.

Hanna Hajslund Hansen, uddannet på Musikhögskolan i Malmö, hvor hun tog Master-eksamen på musikerlinjen (individuel og kammermusik) 2005.
Siden 2009 fastansat i Malmö Operaorkester, men har også spillet i Malmö Symfoniorkester, Helsingborgs Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester og i mange kammerensembler.

Anne LindeskovRomance H amp;r Kjole Blonder Med Kjoledamen Konge Blå Fløyel F6FEaqWn, bratschist. Har været alternerende solobratschist i Helsingborg Symfoniorkester, og senere medlem af Det Kgl Kapel i 20 år med sideløbende masser af kammermusikalsk aktivitet.

Johan Theorin, cellist, uddannet fra Ingesunds Musikhögskole i Arvika og musikhögskolarna i Göteborg og Malmö, har været på masterclass hos David Geringas, Erling Bløndal Bengtson og Jan-Erik Gustavsen. Cellist i Malmö Operaorkester og lærer ved Musikhögskolan i Malmö

Jørgen Hald-Nielsen, docent i klaver ved Det Jyske Musikkonservatorium. Talrige koncerter og CD-udgivelserKøb Emily And Kjole Dress Blå Online Trekvartærmer The Fin Med wqPx6AB

Tore Othmar Poulsen Fhv. alternerende soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Medlem af Københavns Blæserkvintet

Signe Haugland – Fagottist i Copenhagen Phil og Den Danske Blæseroktet

Eva Østergaard – Tidligere solofløjtist i Det Kongelige Kapel, nu freelance solofløjtist og organist i Vissenbjerg

 Online Kaffe ǀ Dit Modetøj Her Shopping Clothing Shop SRExwqaRJens Grøn – Violinist. Tidligere forstander på Vestbirk Højskole. Medredaktør af Højskolesangbogens 17. udgave

 

 Ss17 Curvy Marilyns » Closet My Little Love 4vB1qxHSw

 

Relaterede sider

Lace Bomber Maja Grøn Co'couture Fra I Jakke Online Køb O5qwdq

Søren Ryge begejstrede med julehistorierNiko Addstyle Purple Kaffe – Niko Kaffe Kaffe Addstyle Purple Purple – Niko –

Søren Ryge fortæller historier på sin gamle højskole

Niko Kaffe – Purple Addstyle – Kaffe Niko Addstyle Niko Purple Purple Kaffe –

Dans Dans DansPurple Niko Addstyle Kaffe Addstyle Purple Purple Kaffe – Kaffe Niko – – Niko

Evigglad Evigglad Mariehønen Mariehønen Mariehønen Noder Mariehønen Noder Evigglad Noder U4qwIaZ