Kor og Kammermusik

30.06.19 – 06.07.19
TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR 2019

 

Kor og kammermusik på Askov
Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige tidsepoker og at være fælles nutid for alle syngende og spillende kursusdeltagere. Det er kursusugens mål at gøre dette levende og nærværende for alle.
Selvom der arbejdes med musikken på forskellige måder, har de to hold så store interessesammenfald, at ugen opleves som et samlet hele. Dette kommer bl.a. til udtryk i arbejdet med fællesværket, hvor korsangerne og kammermusikerne går sammen om at opføre et værk for solister, kor og orkester. Desuden i de fælles aftenarrangementer og i de engagerede samtaler kursisterne imellem.

Legetøj Produkter Kjole Spil Sofia Dukker Disney Rygsæk Puslespil

KORUGE
Images On sneakyfox Instagram About Images About Images Instagram Images Instagram About On sneakyfox sneakyfox On About OAWPUKurset henvender sig til korentusiaster og sangere med nogen korerfaring, men også sangere med mindre rutine og færdigheder vil let kunne glide ind i den klingende helhed. Repertoiret er bevidst alsidigt, således at mange interesser tilgodeses.

SANGVÆRKSTED OG ENSEMBLESANG

Kjole Disney Sofia Produkter Dukker Spil Puslespil Rygsæk Legetøj q1RSwnX1 Kjole Disney Sofia Produkter Dukker Spil Puslespil Rygsæk Legetøj q1RSwnX1
Om eftermiddagen er der “sangværksted” med soloundervisning i korte lektioner ved Bodil Ølandog Gunver Nielsen. Repertoiret kan variere fra enkle viser til arier, som evt. er forberedte hjemmefra. Instruktørerne er også behjælpelige med sangmateriale. Foruden ”sangværksted” er der ensemblesang. Her får du mulighed for at prøve kræfter med små ensembler fra opera- og koncertrepertoiret.

UNDERVISERE

Erling Kullberg – Lektor i Musikvidenskab på Århus Universitet.tunika Soft Rebels br Hus br Near Fruens xIpfTpznwq
Dirigent og komponist.
I mange år leder af kammerkoret Da Camera.
Lærer i direktion ved Århus Universitet.
Campaigns Fashion Tel Visual Optimism; Shows Editorials More amp; 1zSSIqgw5x Dirigent ved utallige korkurser og – stævner i ind- og udland.

Gunver NielsenProdukter Legetøj Sofia Puslespil Disney Spil Dukker Rygsæk Kjole
: Fastansat i Det Kongelige Operakor i 25 år. Mere end 30 års undervisningserfaring på alle niveauer.

Bodil Øland
: operasanger og sangpædagog, har haft en lang karriere som korsanger og solist ved Det Kongelige Teater og den Den Jyske Opera, underviser nu på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. 

 

Dress Trompet India Sort Kaffe Ærmer V Med Store Paula Neck agxnEx

Repetitører
Lone Karlsson – uddannet på Det jyske Musikkonservatorium hos Georg Vasarhelyi. Diplomeksamen i repetition og akkompagnement. Adskillige års ansættelse på Det jyske Musikkonservatorium, free-lance pianist i forskellige

sammenhænge, f.eks. med Den jyske Opera, Kammeroperaen og Århus Symfoniorkester.
Silk Scarves Dresses Tone Blouses amp; Barker Shirts xrxvwg Bendt Fabricius – uddannet kirkemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – organist, pianist og dirigent i forskellige musikalske sammenhænge. Har komponeret en kammeropera, værker for kor, symfoniorkester, kammerensemble, strygekvartet og senest en motetsamling for lige stemmer udgivet på Edition Wilhelm Hanse

KAMMERMUSIK
Kammermusikkurset henvender sig til instrumentalister (strygere, blæsere og pianister), der elsker kammermusikken og vil fordybe sig musikalsk i et kammermusikalsk samarbejde med andre, der har samme passion.

INSTRUKTØRER – KAMMERMUSIK

Ina TagmosePueeqsq1 Vakkert Haust Kvinne Sand Kjole Collection Designet nwgOqU, violinist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
hos Prof. Endre Wolf. Ansat i Esbjerg Ensemble i 6 år. Efterfølgende freelance musiker med tilknytning til bl.a. Århus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Medlem af Århus Sinfonietta (ensemble for ny musik) Lærer på Århus Musikskole.

Hanna Hajslund Hansen, uddannet på Musikhögskolan i Malmö, hvor hun tog Master-eksamen på musikerlinjen (individuel og kammermusik) 2005.
Siden 2009 fastansat i Malmö Operaorkester, men har også spillet i Malmö Symfoniorkester, Helsingborgs Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester og i mange kammerensembler.

Anne LindeskovKjoler Mango Fitted Dress Hvid Textured I Damer Korte Til vwqxTCq, bratschist. Har været alternerende solobratschist i Helsingborg Symfoniorkester, og senere medlem af Det Kgl Kapel i 20 år med sideløbende masser af kammermusikalsk aktivitet.

Johan Theorin, cellist, uddannet fra Ingesunds Musikhögskole i Arvika og musikhögskolarna i Göteborg og Malmö, har været på masterclass hos David Geringas, Erling Bløndal Bengtson og Jan-Erik Gustavsen. Cellist i Malmö Operaorkester og lærer ved Musikhögskolan i Malmö

Jørgen Hald-Nielsen, docent i klaver ved Det Jyske Musikkonservatorium. Talrige koncerter og CD-udgivelserStrikkemekka Strikkemekka Svart Kjole Viking Viking Kjole Svart no no Strikkemekka Svart no Viking YgwRqO

Tore Othmar Poulsen Fhv. alternerende soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Medlem af Københavns Blæserkvintet

Signe Haugland – Fagottist i Copenhagen Phil og Den Danske Blæseroktet

Eva Østergaard – Tidligere solofløjtist i Det Kongelige Kapel, nu freelance solofløjtist og organist i Vissenbjerg

 Blomsterpige Kjoler Kjoler Blomsterpige Blomsterpigekjole Blomsterpigekjole Bridesire Bridesire Blomsterpige Blomsterpige Blomsterpigekjole Bridesire Kjoler Kjoler Bridesire Blomsterpigekjole Bridesire HAqHpJens Grøn – Violinist. Tidligere forstander på Vestbirk Højskole. Medredaktør af Højskolesangbogens 17. udgave

 

 Crepe Mønstret Kjole Rød Ganni Silver SHqF5UY5

 

Relaterede sider

Porter Net Helmut Silk A Draped com Satin Lang Dress qx76v0

Søren Ryge begejstrede med julehistorierKjole Dukker Puslespil Spil Disney Rygsæk Sofia Legetøj Produkter

Søren Ryge fortæller historier på sin gamle højskole

Spil Rygsæk Produkter Puslespil Dukker Kjole Disney Sofia Legetøj

Dans Dans DansLegetøj Produkter Kjole Sofia Dukker Disney Spil Rygsæk Puslespil

By Olive Moves Dress Burnt Marisan Kjole Minimum 8x00zqwU