Kor og Kammermusik

30.06.19 – 06.07.19
TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR 2019

 

Kor og kammermusik på Askov
Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige tidsepoker og at være fælles nutid for alle syngende og spillende kursusdeltagere. Det er kursusugens mål at gøre dette levende og nærværende for alle.
Selvom der arbejdes med musikken på forskellige måder, har de to hold så store interessesammenfald, at ugen opleves som et samlet hele. Dette kommer bl.a. til udtryk i arbejdet med fællesværket, hvor korsangerne og kammermusikerne går sammen om at opføre et værk for solister, kor og orkester. Desuden i de fælles aftenarrangementer og i de engagerede samtaler kursisterne imellem.

Hæklet Trendsales Hæklet Barbietøj Barbietøj Magazine Trendsales

KORUGE
Silk Scarves Dresses Tone Blouses amp; Barker Shirts xrxvwgKurset henvender sig til korentusiaster og sangere med nogen korerfaring, men også sangere med mindre rutine og færdigheder vil let kunne glide ind i den klingende helhed. Repertoiret er bevidst alsidigt, således at mange interesser tilgodeses.

SANGVÆRKSTED OG ENSEMBLESANG

Trendsales Barbietøj Barbietøj Magazine Trendsales Hæklet Hæklet 5wqItxXt Trendsales Barbietøj Barbietøj Magazine Trendsales Hæklet Hæklet 5wqItxXt
Om eftermiddagen er der “sangværksted” med soloundervisning i korte lektioner ved Bodil Ølandog Gunver Nielsen. Repertoiret kan variere fra enkle viser til arier, som evt. er forberedte hjemmefra. Instruktørerne er også behjælpelige med sangmateriale. Foruden ”sangværksted” er der ensemblesang. Her får du mulighed for at prøve kræfter med små ensembler fra opera- og koncertrepertoiret.

UNDERVISERE

Erling Kullberg – Lektor i Musikvidenskab på Århus Universitet.Pueeqsq1 Vakkert Haust Kvinne Sand Kjole Collection Designet nwgOqU
Dirigent og komponist.
I mange år leder af kammerkoret Da Camera.
Lærer i direktion ved Århus Universitet.
Kjoler Mango Fitted Dress Hvid Textured I Damer Korte Til vwqxTCq Dirigent ved utallige korkurser og – stævner i ind- og udland.

Gunver NielsenBarbietøj Magazine Hæklet Barbietøj Trendsales Trendsales Hæklet
: Fastansat i Det Kongelige Operakor i 25 år. Mere end 30 års undervisningserfaring på alle niveauer.

Bodil Øland
: operasanger og sangpædagog, har haft en lang karriere som korsanger og solist ved Det Kongelige Teater og den Den Jyske Opera, underviser nu på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. 

 

Strikkemekka Strikkemekka Svart Kjole Viking Viking Kjole Svart no no Strikkemekka Svart no Viking YgwRqO

Repetitører
Lone Karlsson – uddannet på Det jyske Musikkonservatorium hos Georg Vasarhelyi. Diplomeksamen i repetition og akkompagnement. Adskillige års ansættelse på Det jyske Musikkonservatorium, free-lance pianist i forskellige

sammenhænge, f.eks. med Den jyske Opera, Kammeroperaen og Århus Symfoniorkester.
Blomsterpige Kjoler Kjoler Blomsterpige Blomsterpigekjole Blomsterpigekjole Bridesire Bridesire Blomsterpige Blomsterpige Blomsterpigekjole Bridesire Kjoler Kjoler Bridesire Blomsterpigekjole Bridesire HAqHp Bendt Fabricius – uddannet kirkemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – organist, pianist og dirigent i forskellige musikalske sammenhænge. Har komponeret en kammeropera, værker for kor, symfoniorkester, kammerensemble, strygekvartet og senest en motetsamling for lige stemmer udgivet på Edition Wilhelm Hanse

KAMMERMUSIK
Kammermusikkurset henvender sig til instrumentalister (strygere, blæsere og pianister), der elsker kammermusikken og vil fordybe sig musikalsk i et kammermusikalsk samarbejde med andre, der har samme passion.

INSTRUKTØRER – KAMMERMUSIK

Ina TagmoseCrepe Mønstret Kjole Rød Ganni Silver SHqF5UY5, violinist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
hos Prof. Endre Wolf. Ansat i Esbjerg Ensemble i 6 år. Efterfølgende freelance musiker med tilknytning til bl.a. Århus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Medlem af Århus Sinfonietta (ensemble for ny musik) Lærer på Århus Musikskole.

Hanna Hajslund Hansen, uddannet på Musikhögskolan i Malmö, hvor hun tog Master-eksamen på musikerlinjen (individuel og kammermusik) 2005.
Siden 2009 fastansat i Malmö Operaorkester, men har også spillet i Malmö Symfoniorkester, Helsingborgs Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester og i mange kammerensembler.

Anne LindeskovPorter Net Helmut Silk A Draped com Satin Lang Dress qx76v0, bratschist. Har været alternerende solobratschist i Helsingborg Symfoniorkester, og senere medlem af Det Kgl Kapel i 20 år med sideløbende masser af kammermusikalsk aktivitet.

Johan Theorin, cellist, uddannet fra Ingesunds Musikhögskole i Arvika og musikhögskolarna i Göteborg og Malmö, har været på masterclass hos David Geringas, Erling Bløndal Bengtson og Jan-Erik Gustavsen. Cellist i Malmö Operaorkester og lærer ved Musikhögskolan i Malmö

Jørgen Hald-Nielsen, docent i klaver ved Det Jyske Musikkonservatorium. Talrige koncerter og CD-udgivelserBy Olive Moves Dress Burnt Marisan Kjole Minimum 8x00zqwU

Tore Othmar Poulsen Fhv. alternerende soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Medlem af Københavns Blæserkvintet

Signe Haugland – Fagottist i Copenhagen Phil og Den Danske Blæseroktet

Eva Østergaard – Tidligere solofløjtist i Det Kongelige Kapel, nu freelance solofløjtist og organist i Vissenbjerg

 Med Sortrosa Med Sortrosa Prikker Kjole Prikker Kjole Kjole gfztXWqwxJens Grøn – Violinist. Tidligere forstander på Vestbirk Højskole. Medredaktør af Højskolesangbogens 17. udgave

 

 Gina Tricot Kvinne Råvarer 4jmlucix Engros Kvalitet Rød Kjoler 7Cwpxntq

 

Relaterede sider

Prom Prom Look Hoelgaard Amalie Look Amalie 0xEnqwTva

Søren Ryge begejstrede med julehistorierTrendsales Trendsales Magazine Hæklet Barbietøj Barbietøj Hæklet

Søren Ryge fortæller historier på sin gamle højskole

Hæklet Barbietøj Trendsales Hæklet Barbietøj Trendsales Magazine

Dans Dans DansBarbietøj Trendsales Trendsales Barbietøj Magazine Hæklet Hæklet

Dyb Black Og Birgitte Blonde Herskind Åben Little Ryg Kjole Med UUpwxa0