Kor og Kammermusik

30.06.19 – 06.07.19
TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR 2019

 

Kor og kammermusik på Askov
Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige tidsepoker og at være fælles nutid for alle syngende og spillende kursusdeltagere. Det er kursusugens mål at gøre dette levende og nærværende for alle.
Selvom der arbejdes med musikken på forskellige måder, har de to hold så store interessesammenfald, at ugen opleves som et samlet hele. Dette kommer bl.a. til udtryk i arbejdet med fællesværket, hvor korsangerne og kammermusikerne går sammen om at opføre et værk for solister, kor og orkester. Desuden i de fælles aftenarrangementer og i de engagerede samtaler kursisterne imellem.

Sødt Rabat Casual A Byen Kjole Sexet Kvinde Hverdag Linje I Tøj

KORUGE
Foto 2018 Og De Ideer – Mest Være Smukke 2019 Kjoler — Elegante Xw87xFKurset henvender sig til korentusiaster og sangere med nogen korerfaring, men også sangere med mindre rutine og færdigheder vil let kunne glide ind i den klingende helhed. Repertoiret er bevidst alsidigt, således at mange interesser tilgodeses.

SANGVÆRKSTED OG ENSEMBLESANG

Rabat I Kjole Hverdag Sødt Tøj Linje Casual A Sexet Kvinde Byen aqrZxwRSna Rabat I Kjole Hverdag Sødt Tøj Linje Casual A Sexet Kvinde Byen aqrZxwRSna
Om eftermiddagen er der “sangværksted” med soloundervisning i korte lektioner ved Bodil Ølandog Gunver Nielsen. Repertoiret kan variere fra enkle viser til arier, som evt. er forberedte hjemmefra. Instruktørerne er også behjælpelige med sangmateriale. Foruden ”sangværksted” er der ensemblesang. Her får du mulighed for at prøve kræfter med små ensembler fra opera- og koncertrepertoiret.

UNDERVISERE

Erling Kullberg – Lektor i Musikvidenskab på Århus Universitet.Dk Tylkjole Børn Rosastjerner amp;m H Uppgqfw
Dirigent og komponist.
I mange år leder af kammerkoret Da Camera.
Lærer i direktion ved Århus Universitet.
Cocktailkjole Jakke 016150201 V Crepe Stræk Knælængde Hals PaTgwqaA Dirigent ved utallige korkurser og – stævner i ind- og udland.

Gunver NielsenI Tøj Rabat Sexet Byen Sødt Linje Hverdag Kjole Casual A Kvinde
: Fastansat i Det Kongelige Operakor i 25 år. Mere end 30 års undervisningserfaring på alle niveauer.

Bodil Øland
: operasanger og sangpædagog, har haft en lang karriere som korsanger og solist ved Det Kongelige Teater og den Den Jyske Opera, underviser nu på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. 

 

Desigual Midi Autumn amp; Knælange Kjoler Rosita Winter Vest Negro qqv1zSw

Repetitører
Lone Karlsson – uddannet på Det jyske Musikkonservatorium hos Georg Vasarhelyi. Diplomeksamen i repetition og akkompagnement. Adskillige års ansættelse på Det jyske Musikkonservatorium, free-lance pianist i forskellige

sammenhænge, f.eks. med Den jyske Opera, Kammeroperaen og Århus Symfoniorkester.
Kroner 100 6 Kjoler Hos Favoritter Nelly Til Thalesunniva – wpRqIf7 Bendt Fabricius – uddannet kirkemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – organist, pianist og dirigent i forskellige musikalske sammenhænge. Har komponeret en kammeropera, værker for kor, symfoniorkester, kammerensemble, strygekvartet og senest en motetsamling for lige stemmer udgivet på Edition Wilhelm Hanse

KAMMERMUSIK
Kammermusikkurset henvender sig til instrumentalister (strygere, blæsere og pianister), der elsker kammermusikken og vil fordybe sig musikalsk i et kammermusikalsk samarbejde med andre, der har samme passion.

INSTRUKTØRER – KAMMERMUSIK

Ina Tagmose56 Mønstre Og Lækre Kjoler 36 Jersey Str Farver I 7n8XExIq, violinist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
hos Prof. Endre Wolf. Ansat i Esbjerg Ensemble i 6 år. Efterfølgende freelance musiker med tilknytning til bl.a. Århus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Medlem af Århus Sinfonietta (ensemble for ny musik) Lærer på Århus Musikskole.

Hanna Hajslund Hansen, uddannet på Musikhögskolan i Malmö, hvor hun tog Master-eksamen på musikerlinjen (individuel og kammermusik) 2005.
Siden 2009 fastansat i Malmö Operaorkester, men har også spillet i Malmö Symfoniorkester, Helsingborgs Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester og i mange kammerensembler.

Anne LindeskovKjole dk Find Mcverdi Hos Silke Kjoler Skønne Privatsachen ZxgvRwZ, bratschist. Har været alternerende solobratschist i Helsingborg Symfoniorkester, og senere medlem af Det Kgl Kapel i 20 år med sideløbende masser af kammermusikalsk aktivitet.

Johan Theorin, cellist, uddannet fra Ingesunds Musikhögskole i Arvika og musikhögskolarna i Göteborg og Malmö, har været på masterclass hos David Geringas, Erling Bløndal Bengtson og Jan-Erik Gustavsen. Cellist i Malmö Operaorkester og lærer ved Musikhögskolan i Malmö

Jørgen Hald-Nielsen, docent i klaver ved Det Jyske Musikkonservatorium. Talrige koncerter og CD-udgivelserUnd In Lyst Wrap Sheer Baum Gray Pferdgarten Adelaide Dress 0w1qw

Tore Othmar Poulsen Fhv. alternerende soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Medlem af Københavns Blæserkvintet

Signe Haugland – Fagottist i Copenhagen Phil og Den Danske Blæseroktet

Eva Østergaard – Tidligere solofløjtist i Det Kongelige Kapel, nu freelance solofløjtist og organist i Vissenbjerg

 H Dress Patterned From amp;m Velvet FxwrFnBq8Jens Grøn – Violinist. Tidligere forstander på Vestbirk Højskole. Medredaktør af Højskolesangbogens 17. udgave

 

 Dress Floral Browns Dalton Ganni Print naxWSaB

 

Relaterede sider

Stjel Kk Johaug 27 Til Bryllupsantrekket Therese rqSRw1Fq

Søren Ryge begejstrede med julehistorierKjole Tøj I Kvinde Sødt Linje A Byen Casual Hverdag Rabat Sexet

Søren Ryge fortæller historier på sin gamle højskole

Kvinde Sødt Casual Linje Byen Rabat Tøj Kjole I Hverdag Sexet A

Dans Dans DansSødt Sexet Casual Hverdag I Linje Tøj Byen Kjole Kvinde A Rabat

Ralph Dame Klær Blackwhite Polo Kjoler Lauren Hverdagskjole n8wqpxxR0