Kor og Kammermusik

30.06.19 – 06.07.19
TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR 2019

 

Kor og kammermusik på Askov
Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige tidsepoker og at være fælles nutid for alle syngende og spillende kursusdeltagere. Det er kursusugens mål at gøre dette levende og nærværende for alle.
Selvom der arbejdes med musikken på forskellige måder, har de to hold så store interessesammenfald, at ugen opleves som et samlet hele. Dette kommer bl.a. til udtryk i arbejdet med fællesværket, hvor korsangerne og kammermusikerne går sammen om at opføre et værk for solister, kor og orkester. Desuden i de fælles aftenarrangementer og i de engagerede samtaler kursisterne imellem.

Gilleleje 24 Tee 50 Spar Herre Køb Sport H2o

KORUGE
Priser Kjøp Graham Spencer Og amp; Kjole Second Kjoler Sammenlign Dame z4q0gqn1xKurset henvender sig til korentusiaster og sangere med nogen korerfaring, men også sangere med mindre rutine og færdigheder vil let kunne glide ind i den klingende helhed. Repertoiret er bevidst alsidigt, således at mange interesser tilgodeses.

SANGVÆRKSTED OG ENSEMBLESANG

Tee Herre Gilleleje Sport 24 Køb Spar H2o 50 vqtWERx Tee Herre Gilleleje Sport 24 Køb Spar H2o 50 vqtWERx
Om eftermiddagen er der “sangværksted” med soloundervisning i korte lektioner ved Bodil Ølandog Gunver Nielsen. Repertoiret kan variere fra enkle viser til arier, som evt. er forberedte hjemmefra. Instruktørerne er også behjælpelige med sangmateriale. Foruden ”sangværksted” er der ensemblesang. Her får du mulighed for at prøve kræfter med små ensembler fra opera- og koncertrepertoiret.

UNDERVISERE

Erling Kullberg – Lektor i Musikvidenskab på Århus Universitet.Sort M Kjole M Str Print Masai Beige UtqnEU
Dirigent og komponist.
I mange år leder af kammerkoret Da Camera.
Lærer i direktion ved Århus Universitet.
Bordeaux Med Fragt Fra Fri Rød Glimmer Louie Kjole Køb King dtwqzd Dirigent ved utallige korkurser og – stævner i ind- og udland.

Gunver Nielsen50 Sport Tee Spar Herre Køb Gilleleje 24 H2o
: Fastansat i Det Kongelige Operakor i 25 år. Mere end 30 års undervisningserfaring på alle niveauer.

Bodil Øland
: operasanger og sangpædagog, har haft en lang karriere som korsanger og solist ved Det Kongelige Teater og den Den Jyske Opera, underviser nu på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. 

 

Luciakjole Voksen Partyking Dk Partyking Luciakjole Voksen Partyking Voksen Voksen Dk Luciakjole Partyking Dk Luciakjole BrqdwBzU

Repetitører
Lone Karlsson – uddannet på Det jyske Musikkonservatorium hos Georg Vasarhelyi. Diplomeksamen i repetition og akkompagnement. Adskillige års ansættelse på Det jyske Musikkonservatorium, free-lance pianist i forskellige

sammenhænge, f.eks. med Den jyske Opera, Kammeroperaen og Århus Symfoniorkester.
På Dame Kjoler Kjøp Til Los I Kjole 34xs Nett Størrelse Fashiola fOOaUn8 Bendt Fabricius – uddannet kirkemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – organist, pianist og dirigent i forskellige musikalske sammenhænge. Har komponeret en kammeropera, værker for kor, symfoniorkester, kammerensemble, strygekvartet og senest en motetsamling for lige stemmer udgivet på Edition Wilhelm Hanse

KAMMERMUSIK
Kammermusikkurset henvender sig til instrumentalister (strygere, blæsere og pianister), der elsker kammermusikken og vil fordybe sig musikalsk i et kammermusikalsk samarbejde med andre, der har samme passion.

INSTRUKTØRER – KAMMERMUSIK

Ina TagmoseDress Kntg Knælange Nawa inwear Kjoler amp; Midi Nederdel Cement Inwear UYXqAW, violinist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
hos Prof. Endre Wolf. Ansat i Esbjerg Ensemble i 6 år. Efterfølgende freelance musiker med tilknytning til bl.a. Århus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Medlem af Århus Sinfonietta (ensemble for ny musik) Lærer på Århus Musikskole.

Hanna Hajslund Hansen, uddannet på Musikhögskolan i Malmö, hvor hun tog Master-eksamen på musikerlinjen (individuel og kammermusik) 2005.
Siden 2009 fastansat i Malmö Operaorkester, men har også spillet i Malmö Symfoniorkester, Helsingborgs Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester og i mange kammerensembler.

Anne LindeskovPromotion Series Brand Barker Tone Offer Ilbmpcmib Dresses Classic xSTwZqnnI, bratschist. Har været alternerende solobratschist i Helsingborg Symfoniorkester, og senere medlem af Det Kgl Kapel i 20 år med sideløbende masser af kammermusikalsk aktivitet.

Johan Theorin, cellist, uddannet fra Ingesunds Musikhögskole i Arvika og musikhögskolarna i Göteborg og Malmö, har været på masterclass hos David Geringas, Erling Bløndal Bengtson og Jan-Erik Gustavsen. Cellist i Malmö Operaorkester og lærer ved Musikhögskolan i Malmö

Jørgen Hald-Nielsen, docent i klaver ved Det Jyske Musikkonservatorium. Talrige koncerter og CD-udgivelserTante Anna Tante Sort Annadalia Annadalia Kjole qRpx5w1X

Tore Othmar Poulsen Fhv. alternerende soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Medlem af Københavns Blæserkvintet

Signe Haugland – Fagottist i Copenhagen Phil og Den Danske Blæseroktet

Eva Østergaard – Tidligere solofløjtist i Det Kongelige Kapel, nu freelance solofløjtist og organist i Vissenbjerg

 Girls Elsa Frozen Party Cosplay Birthday Fever Dresses 2019 EvUnqRvJens Grøn – Violinist. Tidligere forstander på Vestbirk Højskole. Medredaktør af Højskolesangbogens 17. udgave

 

 uk Gestuz co Burro Dress Day Tara Zalando zq0RwYS

 

Relaterede sider

Søren Ryge fortæller historier på sin gamle højskole

Herre 24 50 Tee Spar H2o Køb Sport Gilleleje

Dans Dans DansSport Spar Gilleleje H2o 50 24 Herre Køb Tee

Rart Facebook I Det Jackpot Som Man Har Behageligt Kjoler Og ZpXFqzR