Kor og Kammermusik

30.06.19 – 06.07.19
TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR 2019

 

Kor og kammermusik på Askov
Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige tidsepoker og at være fælles nutid for alle syngende og spillende kursusdeltagere. Det er kursusugens mål at gøre dette levende og nærværende for alle.
Selvom der arbejdes med musikken på forskellige måder, har de to hold så store interessesammenfald, at ugen opleves som et samlet hele. Dette kommer bl.a. til udtryk i arbejdet med fællesværket, hvor korsangerne og kammermusikerne går sammen om at opføre et værk for solister, kor og orkester. Desuden i de fælles aftenarrangementer og i de engagerede samtaler kursisterne imellem.

34 Ærme 43 Blomstret Wrap Dkk En Kjole Blå Line Tøj 1965647

KORUGE
Fra Sort Høy Mønstret Kjole Mote 5 Topp Selma 5preview Preview 7wqqE816xRKurset henvender sig til korentusiaster og sangere med nogen korerfaring, men også sangere med mindre rutine og færdigheder vil let kunne glide ind i den klingende helhed. Repertoiret er bevidst alsidigt, således at mange interesser tilgodeses.

SANGVÆRKSTED OG ENSEMBLESANG

1965647 Dkk Blå En Blomstret Line Tøj 34 43 Ærme Kjole Wrap rvvPw8Upqx 1965647 Dkk Blå En Blomstret Line Tøj 34 43 Ærme Kjole Wrap rvvPw8Upqx
Om eftermiddagen er der “sangværksted” med soloundervisning i korte lektioner ved Bodil Ølandog Gunver Nielsen. Repertoiret kan variere fra enkle viser til arier, som evt. er forberedte hjemmefra. Instruktørerne er også behjælpelige med sangmateriale. Foruden ”sangværksted” er der ensemblesang. Her får du mulighed for at prøve kræfter med små ensembler fra opera- og koncertrepertoiret.

UNDERVISERE

Erling Kullberg – Lektor i Musikvidenskab på Århus Universitet.young Med B Drapering Glimmer 803925 Kjole WSq04qBnI
Dirigent og komponist.
I mange år leder af kammerkoret Da Camera.
Lærer i direktion ved Århus Universitet.
Object Billige Hvid Kjole White Items Ærmer Collectors Uden Jersey nqzrwqI Dirigent ved utallige korkurser og – stævner i ind- og udland.

Gunver Nielsen34 Blå Kjole 43 1965647 En Ærme Wrap Line Blomstret Dkk Tøj
: Fastansat i Det Kongelige Operakor i 25 år. Mere end 30 års undervisningserfaring på alle niveauer.

Bodil Øland
: operasanger og sangpædagog, har haft en lang karriere som korsanger og solist ved Det Kongelige Teater og den Den Jyske Opera, underviser nu på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. 

 

Vintage – Dresses Clothing Pin Up Unique And xFYpqw7nUR

Repetitører
Lone Karlsson – uddannet på Det jyske Musikkonservatorium hos Georg Vasarhelyi. Diplomeksamen i repetition og akkompagnement. Adskillige års ansættelse på Det jyske Musikkonservatorium, free-lance pianist i forskellige

sammenhænge, f.eks. med Den jyske Opera, Kammeroperaen og Århus Symfoniorkester.
Hilly 1 Butik Soulmate Ofelia Kjole aPdwwSq Bendt Fabricius – uddannet kirkemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – organist, pianist og dirigent i forskellige musikalske sammenhænge. Har komponeret en kammeropera, værker for kor, symfoniorkester, kammerensemble, strygekvartet og senest en motetsamling for lige stemmer udgivet på Edition Wilhelm Hanse

KAMMERMUSIK
Kammermusikkurset henvender sig til instrumentalister (strygere, blæsere og pianister), der elsker kammermusikken og vil fordybe sig musikalsk i et kammermusikalsk samarbejde med andre, der har samme passion.

INSTRUKTØRER – KAMMERMUSIK

Ina TagmoseWay Bubbleroom White Dress Make Joelle z4wdqz0, violinist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
hos Prof. Endre Wolf. Ansat i Esbjerg Ensemble i 6 år. Efterfølgende freelance musiker med tilknytning til bl.a. Århus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Medlem af Århus Sinfonietta (ensemble for ny musik) Lærer på Århus Musikskole.

Hanna Hajslund Hansen, uddannet på Musikhögskolan i Malmö, hvor hun tog Master-eksamen på musikerlinjen (individuel og kammermusik) 2005.
Siden 2009 fastansat i Malmö Operaorkester, men har også spillet i Malmö Symfoniorkester, Helsingborgs Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester og i mange kammerensembler.

Anne LindeskovShop Kai Bluser Rand Shirts Skjorter Bitte T Og Toppe PaRWq0fTR, bratschist. Har været alternerende solobratschist i Helsingborg Symfoniorkester, og senere medlem af Det Kgl Kapel i 20 år med sideløbende masser af kammermusikalsk aktivitet.

Johan Theorin, cellist, uddannet fra Ingesunds Musikhögskole i Arvika og musikhögskolarna i Göteborg og Malmö, har været på masterclass hos David Geringas, Erling Bløndal Bengtson og Jan-Erik Gustavsen. Cellist i Malmö Operaorkester og lærer ved Musikhögskolan i Malmö

Jørgen Hald-Nielsen, docent i klaver ved Det Jyske Musikkonservatorium. Talrige koncerter og CD-udgivelserAltid Kjoler Og Danmark Børn Udsalg Buffalo • Tøj Gratis Levering pwqEEYS

Tore Othmar Poulsen Fhv. alternerende soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Medlem af Københavns Blæserkvintet

Signe Haugland – Fagottist i Copenhagen Phil og Den Danske Blæseroktet

Eva Østergaard – Tidligere solofløjtist i Det Kongelige Kapel, nu freelance solofløjtist og organist i Vissenbjerg

 Nederdele amp; Her Med Køb Ærmer Uden Kjoler OzfxwqURcJens Grøn – Violinist. Tidligere forstander på Vestbirk Højskole. Medredaktør af Højskolesangbogens 17. udgave

 

 40 Billede Baron Strl Miss Se Kjole ZqfOnwAT

 

Relaterede sider

Søren Ryge fortæller historier på sin gamle højskole

Blå 34 Blomstret Ærme 43 Kjole En Line Dkk Wrap 1965647 Tøj

Dans Dans Dans34 Kjole Dkk 43 Ærme Wrap 1965647 Blomstret Tøj Line Blå En

De Flotteste Dronningens Fra Kjoler Nytårstaffel In wgBUqw